سلامت نیوز :یک متخصص گوش، حلق و بینی گفت: یک سوم وظیفه دفاعی بدن تا 5 سالگی را لوزهها انجام میدهند و عفونت، آلرژی و آلودگیها عامل بزرگ شدن این لوزهها هستند.
نظامالدین قهاری در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: تا اوایل 5 سالگی یک سوم دفاع بدن در مقابل عوامل بیماریزا بر عهده لوزههاست بنابراین نباید به این لوزهها به عنوان اعضای زائد نگاه کرد.
وی تصریح کرد: لوزهها حلقه دفاعی بدن هستند و حتیالامکان باید حفظشان کرد و این موضوع به خصوص در مورد 2 لوزه دهانی مصداق دارد.
قهاری خاطر نشان کرد: لوزه سوم پشت زبان کوچک در راه بین بینی و حلق موسوم به حلق بینی قرار دارد بنابراین وقتی این لوزه بزرگ شود راه تنفسی بیمار را سد میکند و مشکلساز است.
این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: اگر لوزه سوم بزرگ شود فرد مجبور خواهد شد از دهان نفس بکشد بنابراین عوارضی همچون ایجاد عفونت در بینی، گرم نشدن هوای تنفس شده، خشک شدن دهان، ناراحتی حنجره، آلودگی ریه و در نهایت عفونت ریه وجود دارد.
وی تأکید کرد: با توجه به موارد ذکر شده ابتدا باید لوزه سوم را توسط دارو درمان کرد تا کوچک شود و اگر دارودرمانی پاسخ نداد باید آن را جراحی کرد.
قهاری علت بزرگ شدن لوزه را حساسیت، عفونتهای مکرر به علت سرماخوردگی، آلودگی هوا در محیط خارج از خانه و داخل خانه عنوان و تصریح کرد: اگر در داخل منزل بخاریها اکسیژن هوا را مصرف کنند و CO2 تولید کنند این آلودگی نیز بزرگ شدن لوزهها را در پی خواهد داشت.
این متخصص گوش، حلق و بینی تصریح کرد: لوزه سوم تقریباً در تمام افراد وجود دارد ولی به مرور زمان کوچک شده و دیده نمیشود اما در کسانی که سابقه ژنتیکی دارند این لوزه به صورت بزرگ بر جا میماند که مسئله خاص و خطرناکی نیست.
وی گفت: اگر لوزه سوم راه تنفسی را سد کرد و اختلالاتی برای کودک همچون بیمار شدن پی در پی، بیحوصلگی کودک و غذا نخوردن وی را در پی داشت باید نسبت به درمان آن اقدام کرد.
این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: معمولاً لوزهها برای دفاع از بدن در مقابل عوامل بیماریزا رشد کرده و بزرگ میشوند ولی گاهی چهره بیمار و تغذیه بیمار را مختل میکنند و در راه تنفس فرد اختلال ایجاد میکنند که در این صورت جراحی الزامی است.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا اینقدر ترشح دارم؟
مقداری ترشحات واژن سالم است؛چرا که واژن را تمیز و روان نگه می دارد و محصول برانگیختگی و تخمک گذاری است. با این حال، وقتی ترشحات زیادی دارید که به نظر می رسد خارج از حد معمول باشد، می تواند نشانه عفونت، بارداری، نوسانات سطح هورمون یا نگرانی دیگری باشد که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد.
-
سه گیاه مفید برای سلامت کبد
بسیاری از طرفداران طب گیاهی استفاده از گیاهان را برای تقویت سلامت کبد، پیشنهاد می کنند. در واقع، برخی تحقیقات نشان می دهد که برخی گیاهان دارویی ممکن است به مبارزه با اختلالات کبدی مانند سیروز (اسکار کبد) یا عفونت هایی مانند هپاتیت B و هپاتیت C (علل التهاب کبد) کمک کنند.
-
خطر دو برابری خونریزی داخلی با مصرف این مُسکن ها
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، پژوهشی جدید نشان داده است که افراد مصرفکننده داروهای رقیقکننده خون در صورت استفاده همزمان از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، با خطر دو برابری خونریزی داخلی مواجه میشوند.
-
رژیم غذایی مناسب برای بیماران کلیوی
رژیم غذایی مناسب برای بیماری کلیوی بهویژه برای افرادی که در مراحل پیشرفته بیماری کلیوی قرار دارند، بسیار مهم است.
-
علائم ابتلا به اختلال اضطراب فراگیر
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب بهشدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمالطلب را به خود گرفتار کرده است.
-
علت های خس خس سینه
خس خس سینه می تواند نشانه یک بیماری جدی باشد، بنابراین در صورت وجود علائم باید به پزشک مراجعه کنید.
-
تاثیر ورزش بر سطوح تستوسترون
تستوسترون هورمون جنسی اولیه برای مردان است. با این حال، زنان نیز در مقادیری به تستوسترون نیاز دارند.
-
هاری؛ بیماری مرگبار در سایه بیقانونی نگهداری سگها
در حالی که هاری در بیشتر کشورها تقریباً ریشهکن شده، در ایران وضعیت بحرانی است. افزایش موارد گزش و مرگ ناشی از این بیماری مرگبار نشاندهنده فقدان قوانین مؤثر در مدیریت سگها و کنترل سگهای بلاصاحب است. این شرایط، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی محسوب میشود.
نظر شما